خواص و مضرات خربزه را بیشتر بشناسیم
🌷چند نکته در مورد خربزه💐
۱- ﻫﻴﭽﮕﺎﻩ ﺧﺮﺑﺰﻩ ﺭﺍ ﻧﺎﺷﺘﺎ ﻧﺨﻮﺭﻳﺪ ﺍﻣﻜﺎﻥ ﺩﺍﺭﺩ ﺑﺎﻋﺚ ﻓﻠﺞ
ﻣﻌﺪﻩ ﺷﻮﺩ ﻭ ﻳﺎ ﺗﺐﻫﺎﻱ ﺻﻔﺮﺍﻭﻱ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﺁﻳﺪ .
۲- ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺯﻣﺎﻥ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺧﺮﺑﺰﻩ ﻣﻴﺎﻥ ﺩﻭ ﻭﻋﺪﻩ ﻏﺬﺍ
ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ .
۳- ﭘﻮﺳﺖ ﺧﺸﻚ ﺧﺮﺑﺰﻩ ۱۰ ﮔﺮﻡ ﺩﺭ ۵۰ ﺳﻲ ﺳﻲ ﺁﺏ
ﺟﻮﺷﺎﻧﺪﻩ ﺭﻭﺯﻱ ﭼﻬﺎﺭ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﻣﻴﻞ ﺷﻮﺩ ﺍﻣﻜﺎﻥ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻦ
ﺳﻨﮓ ﻛﻠﻴﻪ ﻭ ﻣﺜﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ .
۳- ﻛﻤﻲ ﺍﺯ ﭘﻮﺳﺖ ﺧﺸﻚ ﺧﺮﺑﺰﻩ ﺭﺍ ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﮔﻮﺷﺖ ﺑﻨﺪﺍﺯﻳﻢ
ﺑﺎﻋﺚ ﺯﻭﺩ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺁﻥ ﻣﻲﺷﻮﺩ .
۴- ﻣﺎﻟﻴﺪﻥ ﭘﻮﺳﺖ ﺧﺮﺑﺰﻩ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺑﺎﻋﺚ ﺟﻼﻱ ﭘﻮﺳﺖ
ﻣﻲﺷﻮﺩ .
۵- ﭘﻮﺳﺖ ﺧﺮﺑﺰﻩ ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﺑﺪﻥ ﻣﺎﻟﻴﺪﻩ ﺷﻮﺩ ﭘﺎﻙ ﻛﻨﻨﺪﺓ ﺧﻮﺑﻲ ﺍﺳﺖ .
۶- ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﻛﻢ ﺧﻮﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺧﺮﺑﺰﻩ ﺭﺍ ۲ ﺳﺎﻋﺖ
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻏﺬﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﻜﻨﻨﺪ .
۷- ﺧﺮﺑﺰﻩ ﺑﻪ ﻣﻌﺎﻟﺠﻪ ﻛﻴﺴﻪ ﺻﻔﺮﺍ ﻛﻤﻚ ﻣﯿﮑﻨﺪ
ﻣﺜﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺴﺘﺸﻮ ﻣﻲﺩﻫﺪ ، ﺍﺩﺭﺍﺭ ﺭﺍ ﺯﻳﺎﺩ ﻣﻲﻛﻨﺪ ،
ﺭﺳﻮﺑﺎﺕ ﻣﺜﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺣﻞ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺭﺩ ﻣﻲﻧﻤﺎﻳﺪ .
۸- ﺍﮔﺮ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻏﺬﺍ ﺧﺮﺑﺰﻩ ﺳﺮﺩ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺷﻮﺩ ﻣﻌﺪﻩ ﻭ
ﺭﻭﺩﻩﻫﺎ ﺩﭼﺎﺭ ﺍﺧﺘﻼﻻﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ .
۹- ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺧﺮﺑﺰﻩ ﺑﻪ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﭘﻮﺳﺖ ﻛﻤﻚ ﻣﯿﮑﻨﺪ
۱۰- ﺧﺮﺑﺰﻩ ﻣﻮﺟﺐ ﺭﺷﺪ ﻛﻮﺩﻛﺎﻥ ﻣﻲﺷﻮﺩ و همچنین ﻳﻚ ﻣﻴﻮﻩ ﺧﻮﺏ ﺑﺮﺍﻱ ﺳﺎﻟﻤﻨﺪﺍﻥ ﺍﺳﺖ که ﺩﺭ ﺳﺴﺘﻲ ﻭ ﺑﻲﺣﺎﻟﻲ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺍﺛﺮ ﻧﻴﻜﻮﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ .
۱۱- ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺍﻣﺮﺍﺽ ﺳﻮﺩﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺧﺮﺑﺰﻩ ﺭﺍ
ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﻜﻨﻨﺪ .
۱۲- ﺧﺮﺑﺰﻩ ﺗﺼﻔﻴﻪ ﻛﻨﻨﺪﺓ ﺭﻭﺩﻩﻫﺎ ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ و همچنین ﺗﺨﻢ ﺧﺮﺑﺰﻩ ﻛﺮﻡ ﻛﺶ ﺍﺳﺖ .
۱۳- ﺍﮔﺮ ۲ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺼﺮﻑ ﻏﺬﺍﻱ ﮔﻮﺷﺘﻲ ﺧﺮﺑﺰﻩ
ﺑﺨﻮﺭﻳﻢ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ ﻛﻪ ﺳﻤﻮﻣﻲ ﻛﻪ ﺑﺮ ﺍﺛﺮ ﻣﺼﺮﻑ
ﮔﻮﺷﺖ ﻭ ﻣﻮﺍﺩ ﭼﺮﺑﻲ ﺩﺭ ﺧﻮﻥ ﻭ ﺳﻠﻮﻟﻬﺎﻱ ﺑﺪﻥ ﺍﻳﺠﺎﺩ
ﺷﺪﻩ ﺧﻨﺜﻲ ﻭ ﺩﻓﻊ مى شود.
۱۴٫ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺧﺮﺑﺰﻩ ﻣﻮﺟﺐ ﻧﺸﺎﻁ ﻭ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﺍﻋﺼﺎﺏ
ﻣﻲﺷﻮﺩ .
۱۵- ﺧﺮﺑﺰﻩ ﺩﺍﺭﺍﻱ ﻭﻳﺘﺎﻣﻴﻦ A ، B1 ، B2 ، B6 ﻭ ﻭﻳﺘﺎﻣﻴﻦ C
می باشد .
کپی شده از گروهی دیگر
آخرین دیدگاهها