خانه > خبرنامه ي موچان > کرک گربه (چای کوهی)

کرک گربه (چای کوهی)

 

IMG_4219 copy

گیاه کرک گربه که به آن چای کوهی نیز می‌گویند، از تیره‌ی گیاهان معطر و آرام‌بخش اعصاب است. گل این گیاه که به صورت سنبله‌ای از گل‌های ریز صورتی مایل به سرخ رنگ است، درمیان کاسبرگ‌هایی با رنگ سبز روشن نقره‌ای و پشمالو قرار دارد.

از این رو در زبان آذری به آن توکلیجه یا پشمالو گفته می‌شود. چای کوهی یک تقویت کننده‌ی قوی برای اعصاب است. این گیاه، مفرح، نشاط‌ انگیز و شادی‌آور بوده و دارای خاصیت ضد درد به ویژه دردهای مفصلی، رماتیسمی، سردرد، سرگیجه و دردهای عصبی است. مصرف این گیاه خستگی ذهنی را برطرف می‌سازد وبه علت انرژی‌زایی و نشاط انگیزی می‌تواند برای رفع خستگی و بی‌حوصلگی در افراد افسرده مورد استفاده قرار گیرد. علاوه بر این‌ها چای کوهی اشتها آور و مدر ملایم است. همچنین در تنظیم اعمال گوارشی و تقویت کبد به ویژه کمک به هضم غذا کاربرد دارد. این گیاه در درمان بیماری‌های معده و روده با منشاء روانی و بیماری‌های اسهال توأم با تحریکات عصبی، نقش موثر و آرامش بخشی دارد. گفتنی است ،این گیاه از داروهایی است که باعث سقط جنین در زنان باردار می‌شود.

http://www.negahmedia.ir/media/show_podcast/50912


عکس های این گیاه


 

 

 

(Visited 740 times, 2 visits today)