خانه > خبرنامه ي موچان > گیاه پاقزقون

گیاه پاقزقون

IMG_4015 copy

سلام

حتما متوجه شده اید که چند وقتیه دارم گیاهان دارویی و خوراکی روستای موچان رو معرفی می کنم

توی این پست قصد دارم یکی از گیاهان محبوب خانم ها یعنی پاقزقون رو معرفی کنم

پاقزقون:

فصل برداشت این گیاه از ماه اول بهار شروع میشه و معمولا تا اواسط اردیبهشت هم برداشت میشه. بعد از این زمان

گیاه پاقزقون قابل خوردن نمیباشد

هر چند هنوز از خواص این گیاه چیزی گفته نشده اما در بین مردم طرفداران زیادی داره

طریقه ی مصرف:

بیشترین نوع مصرف پاقزقون در وعده ی صبحانه میباشد

علف را بعد از چیدن، تمیز کردن، شستشو، داخل قابلمه میریزند و آبپز می کنند سپس کوبیده میشود

و نمک و قره قوروت ( بعضی هم پیاز داغ اضافه میکنند)به آن اضافه می کنند…. بعضی هم فقط نمک و ماست اضافه میکنند

مصرف دیگر این گیاه در انواع آش ها می باشد…….

امیدوارم استفاده کرده باشید…..


 


 

(Visited 614 times, 4 visits today)
دسته هاخبرنامه ي موچان برچسب ها:,