خانه > سلامت > کهیر از نگاه طب سنتی

کهیر از نگاه طب سنتی

کهیر

کهیر چیست و با نگاه طب سنتی چه باید کرد

نویسنده: حسین معارفی – ۱۳٩۳/۴/٢۴

از منظر طب سنتی وقتی غلظت خون زیاد شده و نزله صفراوی ( خلط گرم کثیف ) در شیرابه بدن و بالاخص عروق زیاد میشود و بدن فرد ذات اولیه و ذات ثانویه اش بر اثر گرماوی بودن و یا حوادث خاص زندگی فشاری به او وارد میشود و یا هورمون ها به سمت رشد بالا میرود و فرد تغذیه اش اروپائی میشود و شکم خودرا با ادویه جات صیقل میدهد و از همه مهمتر به تغذیه رستورانی و فست فود و شکلاتها عادت میدهد و اگر ازدواج کرده باشد در مقوله مصرف محصولات شهوانی فعال کرده باشد و بدنش پی در پی جوش زده باشد و دهانش آفتی باشد و یبوست شدید توام با بو داشته باشد و سوزش ادراری هم مضاعف شده باشد در اینجا بایستی بصورت نوبه ای مسهلات عادی مثل شربت سکنجبین و خاکشیر و آش جو بخورد و دمنوشی بنان فلوس را مثل چای نوش جان بکند که از همه غافل میشود و به ناگهان آفت کهیر یعنی حرارت بسیار بدن و با قرمز شدن پوست و درد شدید و لخته شدن خون مواجه میشود .

 

 

خوب این بلا گرفتارش شده چه باید کرد

 

الف : آبزن گل ختمی ۵۰ گرم + ۵۰ گرم گل بنفشه را با آب جوش مثل چای در سه پارچ آب بوجود آورد و سپس صاف کرده و بخشی را پی در پی به بدن مالیده و بخشی را در یک استکان نوش جان کند و بخشی را در لگن ریخته و در آن به مدت ۲۰ دقیقه بنشیند .

 

ب : چهار عرق ( ختمی + بید + نیلوفر + کاسنی ) را با هم مخلوط کرده و هر نیم ساعت در حمام از سر تا کف پا استحمام کند و یک استکان هم بخورد .

 

۲= حنا مالی کف پا ( حنای بدون رنگ هم هست )

 

حذف تخمه جات و ادویه جات و فست فود و نان بربری و فانتزی

 

۳= کنترل فشار خون و هرهیز مطلق از گوشت قرمز و سفید

 

۴= کدو ی آب پز بسیار بخورد

 

۵= مالیدن ژل تخم اسفرزه ( ۲۰ گرم در یک لیوان آب جوش ) به تمام بدن

 

۶= مالیدن روغن بنفشه که فوق العاده موثر است

 

۷= مصرف آلوجات و لیموشیرین و خرفه و هلو و شاه توت همدانی سیاه

 

۸= مصرف آب زرشک و آلبالو و بالاخص شربت گلاب با بید مشک .

 

۹= مالیدن سدر با ماست

 

۱۰= عرق خارشتر روزی دولیوان بعد از غذا

 

۱۱= دمنوش دم گیلاس با کاکل ذرت

 

۱۲= بعد از یک هفته خوردنی های بالا حتما” حجامت شود و دمنوش عناب بعنوان رقیق کننده خون میل شود

 

 

دسته هاسلامت برچسب ها: