خانه > سلامت > خواص درمانی سنجد

خواص درمانی سنجد


سنجد و خواص معجزه آسای آن در درمان پوکی استخوان ..

سنجد :گوشتش گوشت می آورد، استخوانش استخوان می رویاند و پوستش پوست آور است. کلیه ها را گرم و معده را دباغی می کند و ایمن از بواسیر و ادرار قطره قطره است. ساق ها را نیرو می بخشد، جذام را ریشه کن میکند و برای تب بسیار سودمند است.لطفا برای مشاهده دیگر خواص عالی سنجد ادامه مطلب را بخوانید.

 

خواص معجزه آسای پودر سنجد.

بهترین اثر سنجد،‌ رفع کمبود ویتامین C بدن است و خوردن آن، ‌از ورود عفونت به بدن پیشگیری می ‌کند.

* پودر سنجد دارای ترکیباتی مانند فیتکمیکال‌ها است ،که خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی می‌ باشد.

*سنجد دارای خواص آنتی‌اکسیدانی قوی بوده و سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌هاست.این میوه بدلیل همین خواص آنتی ‌اکسیدانی و ضدالتهابی خود در درمان بسیاری از بیماری‌ها بویژه بیماری‌های قلبی-عروقی و دردهای استخوان مؤثر است

* پودر سنجد مانند مسکن و ضد تب عمل می کند و ضد عفونت است.

* باد شکن و مقوی قلب است و سردرد را بسیار تسکین می ‌دهد.

* کم کالری و مقوی معده است.

*میوه سنجد قابض و بر طرف کننده اسهال است.

*به خاطر وجود ویتامین K در سنجد ضد خونریزی می‌باشد.

* سنجد رفع کننده سموم معده و روده می‌باشد.

* کسانی که تکرر ادرار دارند روزی ۱۰ عدد سنجد بخورند.

*مصرف سنجد درمان‌گر ورم کیسه صفراست.

 

# مصرف سنجد پخته شده در روغن زیتون، درد مفاصل و خارش پوست را درمان می‌ کندو برای رشد ، سلامت پوست بسیار مفید است.در سنجد ۱۷ نوع اسید آمینه قرار دارد که پیش نیاز برای ساخت پروتئین در بدن می باشد ، سنجد دارای ۷ نوع چربی هم هست که برخی از آنها در سلامت پوست و مو تاثیر گذار هستند .

 

از سنین ۱۵ سال به بالا با خوردن روزانه ۱۰ عدد سنجد سلامتی خود را تضمین کنید ،در ضمن هر قدر سنجدی که مورد استفاده قرار می‌گیرد خشک‌تر باشد اثرش بر روی بدن بیشتر است.

 

************************************

 

خوردن این پودر طبیعی و معجزه آسا را به همه ی دوستان توصیه می کنم. حتما از پودر سنجد استفاده کنند ،تا معجزه آن را در بهبودی سلامتیتان ببینند..

 

پوکی استخوان یا بیماری خاموش چهارمین عامل مرگ و میر در جهان شناخته شده و از هر ۴ نفر مخصوصا بانوان بالای ۲۵ سال ۱ نفر مبتلاست ،ولی به گفته پزشکان طب سنتی اخیراً یک درمان ساده ، عالی و بی خطر برای آن پیدا شده .

 

تعدادی سنجد تازه را بهمراه پوست و گوشت وهسته آن بوسیله آسیاب برقی بصورت پودر در بیاورید،هر روز صبح ناشتا ۳ قاشق مرباخوری پودر سنجد (شامل پوست ، گوشت و هسته) را در یک لیوان شیر تازه پاستوریزه کم چرب و یا آب ولرم مخلوط کنید و بوسیله یک مربا غذا خوری عسل آنرا شیرین کنید و یک روز در میان ناشتا نوش جان کنید ،و یا به عنوان یک میان وعده میل کنید.

 

این ترکیب در درمان پوکی استخوان و درد مفاصل مخصوصا زانو درد معجزه میکند، بخصوص برای افرادی که استخوان های ضعیفی دارند معجونی فوق العاده مفید میباشد، پودر سنجد غضرف ساز بوده و در بهبود و ترمیم مفاصل و کمردرد معجزه میکند ،حتما از پودر سنجد استفاده کنند ،تا درد ناشی از آرتروز، پوکی استخوان، نرمی استخوان ، درکل بیماریهای استخوانی ،بطور چشمگیری کاهش و یا درمان شوند و دستگاه گوارش نیز تقویت شود…

 

تذکر :نباید در مصرف سنجد زیاده روی کرد و حداکثر ده عدد سنجد در روز کافی میباشد،سنجد برای اشخاصی که یبوست دارند مضر است.و افراد میانسال و پیر برای جلوگیری ازییوست باید آن را به همراه شیرمصرف کنند

 

لطفا برای تمام عزیزانتان این مطلب را ارسال کرده یا آموزش دهید ،بخصوص برای افراد مسن که با یک زمین خوردن ساده دچار شکستگی شده و ممکن است در اثر عمل جراحی دچار آمبولی و فوت شوند..فقط پودر سنجد را از عطاری های مطمئن خریداری و در یخچال نگه داری کنید..

امیدوارم مطلب فوق دریچه ای دیگر از سلامتی را به روی شما بگشاید و دروازه ای از بیماریها مهم را ببندد.

 

دسته هاسلامت برچسب ها: